Toelatings en selectievoorwaarden

Om u in te schrijven, dient u het volgende te kunnen voorleggen
  • een diploma van secundair onderwijs aan een hotelschool
  • uw schoolresultaten van de laatste 2 jaar
  • een motivatiebrief waaruit blijkt dat u over de nodige passie beschikt om dit nieuwe parcours aan te vatten
  • een aanbevelingsbrief van éen van uw leraren in keukenpraktijk, een chef d’atelier of van uw directeur/directrice
  • een overzicht van de stages die u reeds heeft gelopen
  • laadt hier het inschrijvingsformulier op
Wij leggen de nadruk op het kunnen en weten

Een comité bestaande uit stagemeesters zal uw kandidatuur evalueren met de nodige aandacht en u zal worden uitgenodigd voor een gesprek in de Vieusart Academy of Culinary Arts, waar het aan u zal zijn om ons ervan te overtuigen dat u over de nodige kwaliteiten en motivatie beschikt om deze specifieke opleiding aan te vatten.

Inschrijvingsformulier

Vragenlijst invullen

Identificatiegegevens *verplicht veld
Algemeen resultaten over de twee laatste jaren

Eerste jaar

Tweede jaar

Praktische keukenles of zaalles resultaten over de twee laatste jaren

Eerste instelling

Tweede instelling

Prijs – beloning – wedstrijden
Voeg een prijs - prijzen - wedstrijd toe
Opgelopen stages (minimum 2)
Voeg een stage toe
Professionelen ervaring
Voeg een ervaring toe